## Sunday, October 21, 2007

### Kiahna's First Growing Post

3. 1/2 + 1/6 =40 minutes

60/10=6

60/2=30

1/4 + 7/12 = 50 minutes

60/4 = 15

60/12 = 5

7. for the 12 one i divided 60/12=5 so i just counted by fives so every 4.
5,10,15,20,25,30,35,40,45,50,55,60
For the six i just divided 60/6=10 So i counted by tens. 10,20,30,40,50,60
For the three i divided 60/3=20. So i just counted by 20. 20,40,60.
The paterens were there were to on 10 three on 20 two on 30 three on 40 two on 50 and three on 60.
6. the website i found was
i think it was good because it is good for all ages. Also it was fun to play.
8. I'm using 16 one way you could do that is if you use the half, half, add way. 16/2=8 8/2=4 then you add 8+4=12 so 3/4 of 16 is 12.Another way could be if you
another way you could do this is if you figured out 1/4 of 16 which is 4 so you could just 4*4=16
9. my question is 1/2 + 1/3 And 1/6 + 1/12
one half is 30 mins. one third is 20 mins. that 50 mins.
one sixth is 10 mins. one 12th is 5 mins. that 15 mins.

kiahna 8-16 said...
This comment has been removed by the author.
Danica16 said...
This comment has been removed by the author.
kiahna 8-16 said...

I think that i did the clock the best because i did it all right i had a picture and i answer the question.
i think that icould of improved on the Quater question i didn't really understand another way to do it so i guessed on one of them.
i gve myself
title 1
lable 1
Q3 5
Q4 4 3
Q6 5
Q7 3
Q8 4
Q9 5
Q10 7
33/35

Danica16 said...

good job kiahna
Title 1/1
Label 1/1
Question 3 4/5
Question 4 4/5 3/3
Question 6 5/5
Question 7 3/3
Question 8 4/5
Question 9 5/5
Question 10 7/7
32/35
I THINK YOU COULD IMPROVE ON MAKING YOUR WORK NEATER, AND YOR PICTURES WERE REALLY NICE