1/2 + 1/6 = 4/6 1/4 + 7/12 = 10/12

double this answer to 8/12

so the 1/4 + 7/12 is bigger

1/2 is 30 min and 1/6 is 5 min so it is 35 min. And 1/4 is 15 min 7/12 is 35 min so its 50 min 1/4 + 7/12 is bigger.

All the stash ions added up at 60.

There were water, food, juice.

60 / 12 = 5

60/ 6=10

60/ 3=20

http://www.321know.com/fra16_x2.htm#section2

Thats a good fraction game.

22/4=5.5 then 5.5 x 3=16.5

what is lager 1/3 or 1/2

1/2 is larger because the denominator is smaller and the numerator is the same.

I would mark mine a 6/10 because its not on time but i tried my best.

## Wednesday, October 24, 2007

Subscribe to:
Post Comments (Atom)

## No comments:

Post a Comment