Saturday, October 20, 2007

Leta's First Growing Post.



1.1/2 + 1/6 Or 1/4 + 7/12.

1. i would have to say that 1/4 + 7/12 is bigger. Because if you did it on a clock 1/2 + 1/6 equals 40/60 and if you did 1/4 + 7/12 on a clock it would equal 50 because 1/4 of a clock equals 15 and 7/12 on a clock equals 35! so 15 + 35 equals 50. and 1/2 equals 30 on a clock and 1/6 on a clock equals 10! so 30 + 10 Equals 40! so then 1/4 + 7/12 is bigger than 1/2 + 1/6!!







LETAS && EMILYS BIKE RACE =)



















1. okay this is LETAS and emilys Bike Race !okay what we did here was divided the whole number which is 60 by 12 or 5 or whatever the number was. like for example for 12th of the way I divided 60 by 12 and then we got 5 so every 5 km we would put a stand. 2. we labeled the colours on the bottem and we made the track so that we can label it.




today is october 24 2007...

okay for today i have to make a fraction question so ....... i chose which is larger 3/4 + 1/2 OR 1/2 + 8/12..... i think that 3/4 + 1/2 is larger because 60 divided by 4 equals 15 and 15 x 3 = 45 so then that is 45 minutes already plus a half of 60 which is 30 so 45 + 30 equals 75 minutes out of everything. And 1/2 of 60 is 30 so thats thirty minutes right there. and then divide 60 by 12 and that is 5 so 5 x8 equals 40. so 8/12 out of 60 is 40 minutes. So then 30 + 40 = 75. so then 3/4 + 1/2 is larger just by 5 minutes.

I think i deserve a 6.5 out of 10 because i really didn't do my best and i didn't finish it on time!!!










1 comment:

=)EmilyDeSousa~x0x0~ said...

Title 1/1
Label 0/1
Question 3 5/5
Question 4/5 3/3
Question 6 0/5
Question 7 3/3
Question 8 0/5
Question 9 5/5
Question 10 0/7

Total 17/35
*(you have the Label backwards its suppose to be growingpost, fractions).* ** You are missing some stuff, try and finish it! **